maandag 5 januari 2015

Rendier Ralf

Allereerst wens ik alle lezers van mijn blog een gelukkig, gezond en creatief nieuwjaar!


Eén van mijn goede voornemens is om deze blog iets beter bij te houden dan dat ik het afgelopen jaar gedaan heb. Let wel: het is een voornemen, ik ben zelf heel benieuwd of het gaat lukken ;-)

Het ligt in ieder geval niet aan het feit dat ik geen projecten heb die ik op deze blog met jullie kan delen. Ik haak en brei namelijk nog steeds onafgebroken door...


Op de website van Stip & Haak zag ik een poosje geleden een patroon van rendier Ralf voorbij komen. Aangezien ons zoontje dezelfde naam draagt, kon ik het natuurlijk niet laten om het patroon te bestellen. In de Kerstvakantie had ik voldoende tijd om er eens lekker voor te gaan zitten. Binnen no time had ik hem af. En wat is hij goed gelukt! (Natuurlijk ook dankzij het duidelijke patroon!)




Ik koos voor een combinatie van de kleuren grijs, off-white en okergeel. Het staat nog steeds op ons lijstje om de kamer van ons zoontje een make-over te geven en het lijkt ons leuk om dan deze kleuren erin terug te laten komen.



Ik had de smaak zo goed te pakken dat ik gelijk maar aan een tweede exemplaar begonnen ben. Daar kan ik helaas nog niets van laten zien omdat ik die cadeau wil geven...

Dit rendier ook haken? Het patroon is hier verkrijgbaar!

7 opmerkingen:

  1. Leuk dat je weer eens blogje hebt geschreven! En je 'Ralf' is echt heel goed gelukt, leuke kleuren-combi.
    Groetjes, Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ralf is een toffe peer!Ehhh bedoel rendier....nog de beste wensen voor jou ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ralf is geweldig! En wat heb je hem netjes gemaakt!
    Ik kijk uit naar je volgende creaties!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoe leuk is dit een naamgenoot op je zoontjes kamer! En wat netjes gem(h)aakt en wat een prachtige kleurcombinaties. Laat gerust vaker wat zien,heel inspiratie vol!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. This is the precise weblog for anybody who needs to seek out about this topic. You notice so much its almost arduous to argue with you. You positively put a brand new spin on a subject that's been written about for years. Nice stuff, simply nice!

    BeantwoordenVerwijderen