maandag 30 maart 2015

Van alles

Deze keer wil ik jullie graag weer eens laten zien wat ik de afgelopen tijd zoal heb gehaakt.

In een eerder bericht gaf ik al aan dat ik het rendier van Stip en haak nog een keer gehaakt heb. Inmiddels is het neefje, waarvoor ik hem haakte, geboren! Ik kan jullie nu dus het eindresultaat laten zien.


Deze versie kreeg ook heuse 'schoenen'.


Stefan, heel veel plezier ermee!

Al verschillende keren zag ik op internet van die leuke plaatsjes voorbij komen van gehaakte of gebreide dierenkoppen die aan de muur gehangen kunnen worden. 
Het leek me leuk om zelf ook eens zoiets te maken. 
Ik heb het patroon van de kop van het rendier gebruikt, maar dit keer haakte ik met dikker garen, waardoor de kop groter uitgevallen is. 
Mijn man maakte een mooi wandbordje waar ik de kop aan kon bevestigen.
En dit is het resultaat!


Best aardig gelukt, toch?


De eerste bestelling heb ik al binnen van iemand die 'm graag in beige-tinten wil!

Een poosje geleden kreeg ik het idee om mijn gehaakte projecten te gaan verkopen. De opbrengst wil ik schenken aan een goed doel. Ik heb inmiddels al een voorraadje artikelen gehaakt, waaronder deze 'sleutelbos'.


(Het patroon van deze sleutelbos komt uit het boekje Babyspeelgoed haken van Annemarie Arts.)

Ik hoop binnenkort een Facebook-pagina te maken waarop ik deze artikelen te koop zal aanbieden.

Verder heb ik een begin gemaakt met de Crochet Along 2015. Lange tijd wist ik niet of ik iets zou hebben aan een vierkante deken. Toen bedacht ik dat het misschien leuk zou zijn om de deken in 1 kleur te haken en dan niet al te groot zodat ik hem leuk over het trapje in onze woonkamer kan hangen. 
Ik loop een behoorlijk eind achter, maar zo ziet de deken er nu uit:


Het is op de foto niet goed te zien, maar het is een hele lichte kleur blauw. Ik gebruik voor deze deken Saigon (Katia) en ik haak deze draad met haaknaald 4 mm.

Tot een volgende keer!
16 opmerkingen:

 1. Wat mooi gehaakt allemaal. En dan een handige man die voor de afwerking zorgt! Prachtig bord met het rendier erop. En de bos sleutels...enig! Succes met je verkoop van je maaksels,gaat vast lukken. Gr. uit O-A

  BeantwoordenVerwijderen
 2. It was very useful for me. Keep sharing such ideas in the future as well. This was actually what I was looking for, and I am glad to came here! Thanks for sharing the such information with us.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk geworden je rendier op bord. Wil ook zoiets maken. Patroon besteld, met wat voor katoen en welke naald heb je m gemaakt en hoe groot is ie geworden?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beste Litlle things,
  Ik zou graag zo'n rendier met bord voor in de kinderkamer willen. Maakt u deze nog en wat zijn de eventuele kosten? Ik hoor graag van u.
  Reactie kan via stijnbovee@gmail.com.
  Alvast bedankt.
  mvg Stijn

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Do you have the beautiful rabbit pattern in English? I would like to buy it. Thanks Janis

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind die rendierkop echt geweldig! Heeft u misschien voor mij het patroon? Heb al op uw site gekeken maar daar kon ik hem niet op vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Kan ik het patroontje Van het konijntje met rokje kopiëren.Of naar mijn e mailadres zenden.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoe kan ik het konijntje met rokje kopiëren. Of naar mijn e mailadres zenden en misschien dan makkelijker kopiëren.
  Bedankt alvast.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi, is er niemand die deze berichten leest? Wil zo graag beginnen met haken van het konijntje. Moet ik geen rondje haken in het begin? Er staat zoveel vastenmhaken in de eerste losse. Groetjes Snoezepoes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi, beetje laat, maar ik zie nu pas jouw vraag. Mijn konijntje is mooi gelukt. Is jouw konijntje ook gelukt? Het is moeilijk uit te leggen, maar op het patroontje staat het woord : magische ring in het blauw gedrukt. Dit woord aanklikken en er wordt een mooi filmpje voorgedaan. Heel makkelijk en mooi. Ben nu een poesje aan het haken, die begint ook zo. Succes.

   Verwijderen
 10. Awesome blog, i always enjoy & read the post you are sharing.Thank for your very good article...!
  แทง บอลออนไลน์

  BeantwoordenVerwijderen
 11. شركة المثالية للتنظيف تسعد بتقديم خدماتها لعملائها بالمنطقة الشرقية خدمات تنظيف خدمات مكافحة حشرات خدمات تسليك مجاري المياه للمطابخ والحمامات جميع الخدمات المنزلية تجدونها مع شركة المثالية للتنظيف بافضل جودة وارخص الاسعار بالاعتماد علي كافة الادوات الحديثة والعمالة الماهرة

  شركة المثالية للتنظيف
  شركة المثالية للتنظيف بالدمام
  شركة المثالية للتنظيف بالخبر

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Very interesting article. Thanks for sharing!

  BeantwoordenVerwijderen