dinsdag 30 augustus 2011

Servies

Zo'n 7 jaar geleden kochten we deze kast. Hij was toen koloniaal en de binnenkant was bordeauxrood. Onze woonkamer was in die tijd ook nog koloniaal. De kast heeft een aantal keren een opknapbeurtje gehad. Eerst hebben we de binnenkant wit geverfd. Twee jaar geleden vonden we het tijd worden om ook de buitenkant van een laag witte verf te voorzien. 't Was een tijdrovende klus, maar het resultaat mag er zijn!


Dit theeservies heb ik geerfd van mijn opa en oma. Zij kochten dit servies voor hun huwelijk. Het is zeker zo'n 60 jaar oud. Iets om zuinig op te zijn...Inmiddels heeft mijn 'verzameling' servies zich aardig uitgebreid.3 opmerkingen:

 1. Leuk, Marije!
  Ik hou wel van dat stijltje...
  Heb hier ook zo'n super 'witte' kast staan, simpel maar gewoon goed hè :)
  Enne, dat servies is geweldig!
  Mijn ouders trouwden 58 jaar geleden, ik heb van mijn moeder ook al het één en ander gekregen (na het vriendelijk gevraagd te hebben...)...
  Het heeft dan meer waarde als dat je het van M.plaats afhaald bijv. vindt je niet?

  Groetjes, @Let...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kast en wat een mooi servies dat moet je koesteren ... je hebt genoeg ruimte in zo kast ....fijne dag lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha Marije,

  Leuk dat je een berichtje achter liet op mijn blog. Ik heb je blog even bekeken, maar jij houdt inderdaad ook van knutselen, verven, creatief bezig zijn....je zelgemaakte dekbedje in het ledikant van je zoontje vind ik erg leuk!!

  Ik heb me aangemeld als volger bij je!

  Groeten Willianne

  BeantwoordenVerwijderen